Kanadai Nagydíj

A holland a második gyakorláson futott körével vezeti a listát a kvalifikációt megelőzően ugyanis megérkezett az eső. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása 15.


Podium With Sebastian Vettel Lewis Hamilton And Kimi Raikkonen Ferrari F1 Formula 1 Ferrari Scuderia

1501 A Kanadai Nagydíj első felvonásának vége is a sorrend pedig nem változott az elejében tehát Verstappen kezdi a legjobban a hétvégét.

. Úgy tűnik a gumikopás egészen nagy a hétvége ezen pontján. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 1. A Red Bullnak fekszenek a városi pályák.

Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának. Minden jel arra mutat hogy esőben fogják megrendezni a Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzését. 1 day agoMax Verstappen volt a leggyorsabb a Kanadai Nagydíj első szabadedzésén a második legjobb időt Carlos Sainz autózta míg a harmadik Fernando Alonso lett.

Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet. Jost Capito a Williams első számú embere a harmadik szabadedzést megelőző sajtótájékoztatón Forrás. A mezőny nagy része azonnal kiment a pályára hogy két év után ismét adatokat gyűjtsön az aszfaltcsíkról.

Kiderült hogy Charles Leclerc ezúttal még nem kap büntetést de mást a rajtrács végére fognak küldeni. 7 hours agoA Kanadai Nagydíj harmadik szabadedzése élőben. 1 day ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj 1.

Ferrari harmadikként Fernando. 2022 Forma-1 Eredmények és statisztikák. Max Verstappen a Red Bull címvédő holland pilótája volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj pénteki első szabadedzésén.

Versenyzők és csapatok helyezései. A világbajnoki pontversenyt vezető Verstappen 115158 perccel bizonyult a legjobbnak mögötte két spanyol végzett másodikként Carlos Sainz Jr. 1500 Azok a versenyzők akik a lágyakat nyúzzák kezdenek lassulni.

Teljesen vizes pályán kezdődött végül majdnem szárazon ért véget a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése ahol több szempontból is meglepetéseredmény született. 16 hours agoKanadai Nagydíj. 2 hours agoA világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

Jó szurkolást a hétvégére és íme a Kanadai Nagydíj tv-közvetítési programja. Saturday June 18 2022. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.

2 hours agoAz eső ugyan jócskán megkavarta a kártyákat a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen megszerezte idei második és pályafutása 15. 1 day agoFőoldal Sport. 10 rajthelyest büntetést kap Leclerc a Kanadai Nagydíjon.

Price XPB Images. Esőben vizes pályán 12 Celsius-fokos levegő- és 18 fokos aszfalthőmérséklet mellett vette kezdetét. Max Verstappen volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj első szabadedzésén.

Az első komolyabb időt Max Verstappen autózta mögé Sergio. Forma-1 Kanadai Nagydíj Jelentés az időmérőről A nedves pályán rendezett Kanadai Nagydíj időmérő edzésén Max Verstappen szerezte meg a pole pozíciót míg az Alpine-pilóta Fernando Alonso és a Haas versenyzője Mick Schumacher is remekül teljesített. Nemcsak a helyi emberek hanem bátor mormoták is kíváncsiak voltak a kétévnyi kihagyás után visszatérő Forma-1-re Kanadában ahol az első szabadedzésen a két élcsapat mellett Fernando Alonso és a két Aston Martin remekelt.

2020 R14 Török Nagydíj - Isztambul. 2 days agoBár az alábbi képen nincs rajta de fontos kiemelni hogy természetesen hétfőn ezúttal is lesz Boxutca magazin amiben kibeszéljük a vasárnap eseményeket. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

60 rows A kanadai nagydíjat 1978 óta rendezik meg Montréalban Kanadában a Circuit Gilles. 2019 R11 Német Nagydíj - Hockenheim. Az összetettben is élen álló 24 éves pilótának ez az idei második és pályafutása.

Szabadedzés Carlos Sainz Charles Leclerc F1 Ferrari Forma-1 Forma-1 Kanadai Nagydíj George Russell Lewis Hamilton Max Verstappen Mercedes Mercedes AMG Red Bull Sergio Perez Sport szabadedzés. Szabadedzés - F1FutamokEu 1993 - 2000. 2 hours agoA 70 körös Kanadai Nagydíj vasárnap - magyar idő szerint - 20 órakor kezdődik.

5 hours agoA címvédő Max Verstappen vezeti az összetett eredménylistát a Kanadai Nagydíj időmérője M4 Sport 2145 előtt. A négyszeres világbajnok német Sebastian Vettel Aston Martin negyedik lett a második gyakorláson a legjobb hat közé még a spanyol Fernando Alonso Alpine és a. A világbajnoki címvédő Max Verstappen a Red Bull holland versenyzője volt a leggyorsabb a Forma-1-es Kanadai Nagydíj szombati időmérő edzésén így a vasárnapi futamot ő kezdheti az élről.

2021 R22 Abu Dhabi Nagydíj - Yas Marina Futam. Perez magabiztos Kanada előtt. Verstappen a pole pozícióban.

Zak Brown a McLaren vezérigazgatója a harmadik szabadedzést megelőző sajtótájékoztatón Forrás. 1 day agoVerstappen nyerte a három év után visszatérő Kanadai Nagydíj első szabadedzését. A második rajtkockát a.

Pole-ját de a szombati nap legnagyobb meglepetését egyértelműen Fernando Alonso szolgáltatta aki odaegerészte magát az első sorba az Alpine-nal. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2. 2022 R09 Kanadai Nagydíj - Montreal 2.

Verstappen nyerte az első szabadedzést Kanadában. Szabadedzés - Nézzd vissza a Forma 1 futamait online ingyen. Fernando Alonso a Forma-1-es Kanadai Nagydíj időmérő edzése és a bravúrja után hadat üzent a pole-pozíciós Max Verstappennek a tőle megszokott humorral.

2021 R11 Magyar Nagydíj - Mogyoród Futam. 5 hours agoA Kanadai Nagydíj esős szombati napjának legszebb képei. 6 hours agoA Kanadai Nagydíj időmérője magyar idő szerint este 10 órakor kezdődik.

Getty Images via AFP2022 Getty ImagesDan Istitene. Azt még nem lehet tudni hogy az időmérő szempontjából ez mennyire lesz releváns de az biztos hogy a pilóták legfontosabb feladata az lesz hogy ne törjék össze az autót a. 2 hours agoKanadai Nagydíj.

3 hours ago2022 Forma-1 Kanadai Nagydíj időmérő edzés. 2245-kor kezdünk az M4 Sporton.


Pin On Forma 1 2016


Lewis Hamilton Throws The Hungariangp Winners Trophy On The Podium F1 Manolomedia Suttonimages Lewis Hamilton Lewis Hamilton Formula 1 Mercedes Lewis


Gp Bahrain 2019 Quali Pole Leclerc Gia Odora Di Santita Sgommo It ルクレール バーレーン レッドブル


Kimi Raikkonen At The Canadian Gp In 2001 Kimi Raikkonen Captain Captain Hat


F1 Formule 1


Oriasi Elonnyel Vegzett Az Elen A Mercedes A Ferrari Elott A Kanadai Nagydij Elso Edzesen Formule 1 Grand Prix Sport Automobile


Pin On Ligier F1 De 76 A 96


Sebastian Vettel Ferrari Sf90 During The Australian Gp At Melbourne Grand Prix Circuit On March 14 2019 Maranello Ferrari Australian Grand Prix


Gilles Villeneuve Ferrari 312t2 Mosport Park 1977 Racing Ferrari Race Cars


2017 7 19 Twitter Autosport Brown Says Vettel S Inconclusive Shield Test Leaves F1 In A Tricky Situation Over Cockpit Head Car Insurance Red Race Ferrari


Gabriele Tarquini Canada 1992 By F1 History On Deviantart Racing Canada Motorsport


Pin En Motorsport


2000 Kanadai Nagydij Montreal Scuderia Ferrari Keepfightingmichael Nevergiveupmichael Forevermichael Michaelschumacher Patrones


Pin On Formula 1 Racers


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


1992 F1 Canada Damon Hill Brabham Judd Damon Hill Damon Hills


Nelson Piquet Sr Snaplap Classic Racing Cars Racing Nelson Piquet


2017 08 27 Grand Prix De Belgique Spa Francorchamps Formula 1 Event Artwork Formula 1 Programme Cover Belgian Grand Prix Grand Prix Grand Prix Posters


Coanda F1 On Twitter Ayrton Senna Senna Ayrton

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1